Gyerekúszás

Napjainkban egyre fontosabb, szinte már elvárás, hogy a gyerekek tudjanak úszni, biztonsággal mozogni a vízben. Akár medencéről, akár természetes vízről van szó, sokkal nyugodtabbá teheti a családi pihenést, ha csak rá kell pillantani a gyerkőcre, hogy minden rendben van-e, miközben önfeledten játszik a vízben.

Célunk, hogy a gyerekek amellett, hogy élvezik a foglalkozást, olyan minőségi oktatáson vegyenek részt, ahol a pontos úszástechnikát, és a hatékony úszást tudják elsajátítani. Ez azért fontos, mert így később, ha szeretne úszás edzésen részt venni, akkor sokkal eredményesebb lehet társainál.

Vízhez szoktató - kezdő csoport

Cél: sok-sok változatos és különleges játékkal megszerettetni a vizet, biztonsággal mozogni benne, örömmel játszva megtanulni az úszás alapjait. Oktatás a legkülönbözőbb vízi eszközökkel, és módszerekkel, akár egy játszótéren!

Akiket várunk: 4 éves kortól, akiknek a testmagassága elérte a 110 cm-t (közelítő magasság esetén, is nyugodtan jelentkezzenek, különböző eszközökkel biztosítható az oktatás).Várunk minden gyermeket, aki szeretné megtanulni az úszás alapjait, az ovis úszás foglalkozás tökéletes folytatása tud lenni a kezdő tanfolyam, mely nélkülözhetetlen a haladó úszásoktatáshoz.

Haladó csoport

Cél: a három alap úszásnem (hátúszás, gyorsúszás, mellúszás) elsajátítása.

Akiket várunk: 4 éves kortól 12 éves korig mindenkit, aki játszva szeretne úszni tanulni, és a testmagassága elérte a 110 cm-t, valamint részt vett bármilyen kezdő úszás tanfolyamon.

Felszerelés

Fontos, hogy olyan fürdőruhát, vagy gatyát viseljen a gyermek, amely kényelmes nem csúszkál, nem szorít az oktatás közben. Lányoknak egyrészes fürdőruhát javaslunk.

Ezen kívül egy törölköző, egy papucs, egy úszósapka, és szükség esetén úszószemüveg szükséges.

Hajszárítót és fürdő felszerelést is javaslunk hozni az oktatás utáni összekészülődéshez.

Csatlakozás az oktatáshoz

Bármikor lehet csatlakozni tanfolyamainkhoz, mivel különböző tudásszintű csoportjaink vannak biztosan megtaláljuk a gyermeknek megfelelőt.

Első oktatás

Az első oktatás minden esetben szinte csak játékból áll, hiszen a célunk, hogy a gyermek megszeresse a vizes közeget és a társait is, hogy a további oktatások alkalmával szeretettel végezze a feladatokat, így fejlődve a leginkább.

Órák szülői látogatása

Az órák látogatását szülők számára nem javasoljuk, mivel a gyermek a szülő jelenlétében máshogy viselkedik, elkalandozhat figyelme, esetleg feszült lehet, vagy épp a megfelelni akarás miatt nem tud megfelelően teljesíteni, és ez által így fejlődni a gyermek, ahogy szeretnénk. Természetesen biztosítunk nyílt órákra lehetőséget.

Egy foglalkozás időtartama

Egy oktatás 45 percig tart, mely tökéletesen alkalmas új ismeretek elsajátítására anélkül, hogy a gyermek kimerülne, vagy figyelme csökkenne.


További kérdésekre e-mail-ben, vagy telefonon szívesen válaszolunk.